BABECZKI DYNIOWE NA HALLOWEEN

Skład:
– 1 szkl. prużonej dyni
– 2 szkl. mix mąk bezglutenowych: 1/4 kokosowej, 1/4 ryżowej, 1/4 żołędziowej, 1/4 z topinamburu (można zastąpić mąką ziemniaczaną)
– 4 jajka
– 1/2 masła
– 1/2 szkl ksylitolu
– przyprawa korzenna
– płaska łyżeczka sody
– sok z jednej cytryny

Żółtka ucieramy z ksylitolem, dodajemy rozpuszczone masło, sok z cytryny oraz przesianą mąkę.

Na koniec dodajemy ubitą pianę z białek. Przekładamy do foremek i pieczemy ok 22 min w temp. 180° SMACZNEGO 

Podziel się tym przepisem z przyjaciółmi:

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on print

Zmień swoje ciało i życie w FIT body Club!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Zobacz również

Zapisz się do newslettera

Zapisz się, aby zawsze być ze mną w kontakcie i otrzymywać najnowsze informacje o nowościach i wszystkich działaniach w FIT body Club!

Ważne

Materiały na tej stronie mają charakter wyłącznie informacyjny i nie stanowią porady medycznej. Zawsze skonsultuj się z lekarzem przed rozpoczęciem jakiejkolwiek diety lub programu ćwiczeń.

Potrzebujesz pomocy?
  • Wszelkie pytania kieruj przez formularz kontaktowy

www.fitbodyclub.pl © 2019  Regulamin Polityka prywatności | Kontakt 

visa.svg
mastercard.svg
dotpay_logo_napisPL