Budyń z kaszy jaglanej z mleczkiem kokosowym i ananasem, a do tego placuszki amarantusowe.
Przepis:
budyń: kaszę jaglaną gotujemy (kasza moczona 24h) w mleczku kokosowym (mleczko dodane na oko), trochę ksylitolu do smaku- po ugotowaniu blendujemy i na koniec dodajemy pokrojonego ananasa.
placuszki: szklanka amarantusa ekspandowanego, trochę wiórek kokosowych, banan, trochę ksylitolu, łyżeczka oleju kokosowego- wszystko mieszamy, formujemy placki i pieczemy 10-15 min w 180 stopniach.
3 Comments
I like this web blog very much, Its a real nice billet to read and receive
info. Travel guide
WOW just what I was looking for. Came here by searching for link building
Hi there, just became aware of your blog through Google, and
found that it is really informative. I’m going to watch out for brussels.
I will appreciate if you continue this in future. Numerous people will
be benefited from your writing. Cheers! Escape rooms