Najlepszy chleb bezglutenowy

Filmik dla tych,  którym wydaje się że upieczenie domowego chleba jest lada wyzwaniem.

Mam dla was prosty, smaczny i przede wszystkim zdrowy sposób na chleb.

Składniki:

  • kasza gryczana niepalona 500 g
  • sól himalajska lub kłodawska
  • woda ok 700 -1000ml
  • opcjonalnie: czarnuszka oraz czosnek niedźwiedzi

Zapraszam do oglądania.

 

Podziel się tym przepisem z przyjaciółmi:

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on print

Zmień swoje ciało i życie w FIT body Club!

4 Comments

  1. Agnieszka Kamieniecka

    Mam zamiar zabrać się za ten chleb jutro, czyli moczenie kaszy. Paulina czy tak samo można zrobić chleb z kaszy orkiszowej?

  2. Paulina Targańska

    Nie mam pojęcia? nigdy nie próbowałam. Gryka po namoczeniu roobi się kleikowata tzn. wydziela śluz, a jak jest z orkiszową to nie wiem.

  3. Agnieszka Kamieniecka

    Właśnie dzis upiekłam ten chlebek. Pięknie mu się urosło i upiekło i jest bardzo smaczny:)

  4. Paulina Targańska

    Bardzo się cieszę, że wyszedł i smakuje?

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Zobacz również

Zapisz się do newslettera

Zapisz się, aby zawsze być ze mną w kontakcie i otrzymywać najnowsze informacje o nowościach i wszystkich działaniach w FIT body Club!

Ważne

Materiały na tej stronie mają charakter wyłącznie informacyjny i nie stanowią porady medycznej. Zawsze skonsultuj się z lekarzem przed rozpoczęciem jakiejkolwiek diety lub programu ćwiczeń.

Potrzebujesz pomocy?
  • Wszelkie pytania kieruj przez formularz kontaktowy

www.fitbodyclub.pl © 2019  Regulamin Polityka prywatności | Kontakt 

visa.svg
mastercard.svg
dotpay_logo_napisPL