Upały wróciły, wakacje już się zaczynają więc czas na chłodnik. Nie przeciągając przejdźmy do przepisu. Kluczowym składnikiem jest oczywiście botwinka, którą należy pokroić w kostkę i ugotować. Do gotującej botwinki dodać sól himalajską, sok z połówki cytryny oraz łyżkę octu balsamicznego.

  • jeden pęczek botwinki
  • woda (ilość zakrywająca ok 1-2 cm nad botwinką)
  • pół cytryny
  • sól
  • ocet balsamiczny

Jeżeli botwinka jest już miękka to ostawić garnek z ognia i dodać 1 ząbek wyciśniętego czosnku, 1/2 puszki mleka kokosowego. Następnie schodzić całość w lodówce.

  • 1 ząbek czosnku
  • 1/2 mleka kokosowego

Podając do stołu posypać pokrojoną rzodkiewką oraz koperkiem.

Smacznego

Podziel się tym przepisem z przyjaciółmi:

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on print

Zmień swoje ciało i życie w FIT body Club!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Zobacz również

Zapisz się do newslettera

Zapisz się, aby zawsze być ze mną w kontakcie i otrzymywać najnowsze informacje o nowościach i wszystkich działaniach w FIT body Club!

Ważne

Materiały na tej stronie mają charakter wyłącznie informacyjny i nie stanowią porady medycznej. Zawsze skonsultuj się z lekarzem przed rozpoczęciem jakiejkolwiek diety lub programu ćwiczeń.

Potrzebujesz pomocy?
  • Wszelkie pytania kieruj przez formularz kontaktowy

www.fitbodyclub.pl © 2019  Regulamin Polityka prywatności | Kontakt 

visa.svg
mastercard.svg
dotpay_logo_napisPL