Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/fitbody/domains/fitbodyclub.pl/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/fitbody/domains/fitbodyclub.pl/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/fitbody/domains/fitbodyclub.pl/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/fitbody/domains/fitbodyclub.pl/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Mój koszyk

Jabłecznik na kruchym spodzie


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/fitbody/domains/fitbodyclub.pl/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Jabłecznik na bezglutenowym spodzie.

Składniki:

Mąki bezglutenowe 2 szklanki (u mnie 1szkl ryżowej, 1/2szkl gryczanej i 1/2szkl kasztanowej) + masło ok. pół kostki (ja użyłam 1/3 masła i resztę oleju kokosowego)+ ksylitol+ 2żółtka.
Wszystko mieszamy, a następnie wykładamy na blachę. Piec 10 min w 180 stopniach.

Góra:
Uprużyć jabłka z cynamonem, goździkiem, imbirem i ksylitolem.
Po wystudzeniu jabłek wymieszać z ubitym białkiem (5 białek + odrobinę cytryny + ksylitol).
Następnie wyłożyć górę na podpieczony spód i piec całość ok 20 min, aż do momentu zarumienia.

jabłecznik

Zmień swoje ciało i życie w FIT body Club!

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Zobacz również

www.fitbodyclub.pl © 2019-2021