Makaron konjac ze szpinakiem

Pomysł na obiad w mniej niż 10 minut. Coś szybkiego, coś smacznego, coś zdrowego.
Wystarczy tylko:

  • 2 garście świeżego szpinaku
  • boczek ok 4-5 plastrów
  • kawałek pora (5 cm)
  • sól himalajska/ morska
  • pieprz
  • ząbek czosnku
  • parmezan
  • makaron konjac (np. diet-food)

Na patelni obsmażamy pokrojony w kostkę boczek. Kolejno dodajemy do niego pokrojony por i delikatnie podsmażyć. Następnie dodajemy szpinak, wyciśnięty ząbek czosnek oraz przyprawy. Całość chwilę podusić (nie za długo, aby szpinak za bardzo nie rozmiękł).

Maron wyjmujemy z opakowania, przepłukujemy i zalewamy wrzątkiem. Wykonujemy tę czynność w celu podgrzania makaronu. Po kilku minutach odcedzić i wyłożyć na talerz. Na makaron układamy farsz szpinakowy i posypujemy parmezanem.

Obiad gotowy, smacznego.

Podziel się tym przepisem z przyjaciółmi:

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on print

Zmień swoje ciało i życie w FIT body Club!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Zobacz również

Zapisz się do newslettera

Zapisz się, aby zawsze być ze mną w kontakcie i otrzymywać najnowsze informacje o nowościach i wszystkich działaniach w FIT body Club!

Ważne

Materiały na tej stronie mają charakter wyłącznie informacyjny i nie stanowią porady medycznej. Zawsze skonsultuj się z lekarzem przed rozpoczęciem jakiejkolwiek diety lub programu ćwiczeń.

Potrzebujesz pomocy?
  • Wszelkie pytania kieruj przez formularz kontaktowy

www.fitbodyclub.pl © 2019  Regulamin Polityka prywatności | Kontakt 

visa.svg
mastercard.svg
dotpay_logo_napisPL