Propozycja na śniadanie białkowo-tłuszczowe. Muffiny jajeczne ze szpinakiem, kalafiorem oraz szynką szwarcwaldzką. Wykonanie łatwe, czas pieczenia to ok. 20 minut.
Składniki na 6 muffinek:
- szklanka ugotowanego kalafiora
- szklanka świeżego szpinaku
- 4 plastry szynki szwarcwaldzkiej
- 3 jajka
- sól i pieprz do smaku
Kalafior rozgnieść widelcem na lekką papkę. Szpinak i szynkę pokroić na mniejsze kawałki. Całość połączyć, dokładnie wymieszać i przełożyć do foremek na muffinki. Następnie 3 jajka roztrzepać (można mikserem- krótko) i polać po równo do każdej muffinki. Piec ok 20-22 minut w 180°C.
Jeśli rano chcesz szybko przyrządzić śniadanie to polecam przygotować wieczorem warzywa z szynką i przełożyć do foremek. Natomiast rano tylko roztrzepać jajka, zalać i upiec. W między czasie jak muffiny będą się piekły, można już szykować się do pracy/szkoły.
Koniecznie wypróbuj i daj mi znać. Smacznego
3 Comments
Hello, Neat post. There is an issue with your website
in web explorer, may test this? IE nonetheless is the marketplace
chief and a good portion of folks will pass over your magnificent writing due to this
problem.
Very interesting info!Perfect just what I was searching
for!?
hello there and thank you for your information – I have definitely picked up anything new from right here.
I did however expertise some technical points using
this website, since I experienced to reload the website lots of times previous to
I could get it to load correctly. I had been wondering if your web hosting is OK?
Not that I’m complaining, but sluggish loading instances times will very frequently
affect your placement in google and can damage your quality score if advertising and marketing with Adwords.
Anyway I am adding this RSS to my e-mail and could look out for a lot more of your respective fascinating content.
Make sure you update this again soon.. Escape roomy lista