Mój koszyk

Bardzo pyszna i prosta w wykonaniu pasta. Świetna opcja na śniadanie białkowo-tłuszczowe lub przekąska do pracy.

  • połowa makreli ok 140g
  • jedno jajko (użyjemy tylko żółtka)
  • kozi twaróg 50g
  • 1 łyżka oliwy
  • pieprz
  • parę listek bazylii

Zaczynamy od ugotowania jajka na twardo oraz obrania makreli. Do miseczki wkładamy obraną makrelę, twaróg, żółtko z jajka, pokrojoną bazylię, łyżkę oliwy oraz posypujemy szczyptą pieprzu. Całość dokładnie wymieszać i rozgnieść widelcem na jednolitą masę. Pasta gotowa do jedzenia.

Zmień swoje ciało i życie w FIT body Club!

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Zobacz również

www.fitbodyclub.pl © 2019-2021