Bardzo pyszna i prosta w wykonaniu pasta. Świetna opcja na śniadanie białkowo-tłuszczowe lub przekąska do pracy.

  • połowa makreli ok 140g
  • jedno jajko (użyjemy tylko żółtka)
  • kozi twaróg 50g
  • 1 łyżka oliwy
  • pieprz
  • parę listek bazylii

Zaczynamy od ugotowania jajka na twardo oraz obrania makreli. Do miseczki wkładamy obraną makrelę, twaróg, żółtko z jajka, pokrojoną bazylię, łyżkę oliwy oraz posypujemy szczyptą pieprzu. Całość dokładnie wymieszać i rozgnieść widelcem na jednolitą masę. Pasta gotowa do jedzenia.

Podziel się tym przepisem z przyjaciółmi:

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on print

Zmień swoje ciało i życie w FIT body Club!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Zobacz również

Zapisz się do newslettera

Zapisz się, aby zawsze być ze mną w kontakcie i otrzymywać najnowsze informacje o nowościach i wszystkich działaniach w FIT body Club!

Ważne

Materiały na tej stronie mają charakter wyłącznie informacyjny i nie stanowią porady medycznej. Zawsze skonsultuj się z lekarzem przed rozpoczęciem jakiejkolwiek diety lub programu ćwiczeń.

Potrzebujesz pomocy?
  • Wszelkie pytania kieruj przez formularz kontaktowy

www.fitbodyclub.pl © 2019  Regulamin Polityka prywatności | Kontakt 

visa.svg
mastercard.svg
dotpay_logo_napisPL