Foremka 19cm 

𝗦𝗣𝗢́𝗗:

  • 50g płatków owsianych
  • 50g maki owsianej 
  • 50g ksylitolu 
  • 50g kakao 
  • 1 żółtko
  • 80g masła 

Połączyć wszystkie składniki w mikserze/ malakserze i wyłożyć we foremkę. Ugnieść ręką. Włożyć do lodówki na kilka minut.

𝗠𝗔𝗦𝗔 𝗧𝗪𝗔𝗥𝗢𝗚𝗢𝗪𝗔:

  • 750g twarogu 
  • 100g jogurtu
  • 100g ksylitolu (*zmielony na puder)
  • 3 banany
  • 4 jajka
  • odrobinę ekstraktu waniliowego lub laska wanilii  

Najpierw ubić jajka z ksylitolem, kolejno dodać resztę składników i połączyć na jednolitą masę. 

Wylać masę do foremki i piec 60 minut w 150°C. Po tym czasie pozostawić to ostudzenia. 

𝗣𝗢𝗟𝗘𝗪𝗔:

  • 100g gorzkiej czekolady
  • 15g masła 

Rozpuścić czekoladę z masłem w kąpieli wodnej i kolejno smarujemy nim ciasto. Wystudzić do całkowitego stężenia czekolady. 

Zmień swoje ciało i życie w FIT body Club!

3 Comments

  1. agakam

    Upiekłam, mój tak ładnie nie wyrósł jak Twój. Moja tortownica ma 24cm. Ale w smaku bardzo dobry. Nie dałam na wierz polewę tylko posypałam potarkowaną czekoladą.

    1. Paulina Targańska

      No to super, że smakował 😄

  2. agakam

    Piękny 🙂

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Zobacz również

Ważne

Materiały na tej stronie mają charakter wyłącznie informacyjny i nie stanowią porady medycznej. Zawsze skonsultuj się z lekarzem przed rozpoczęciem jakiejkolwiek diety lub programu ćwiczeń.

Potrzebujesz pomocy?

www.fitbodyclub.pl © 2019  Regulamin Polityka prywatności | Kontakt 

visa.svg
mastercard.svg
dotpay_logo_napisPL