Szaszłyczek na II śniadanie, na obiad, na kolację lub przegryzka dla gości na wieczornej imprezce 😀 Kto jak woli. Na pewno wszystkich zaskoczycie bo smak jest wyborny i oryginalny w swojej prostocie.
Do tego zielenina lub kiszonki i mamy posiłek idealny.

Na patyczek nadziewamy naprzemiennie -> kawałek boczku, papryki, kawałek suszonej moreli (1/4 części), cebula i 1/4 plastra szynki szwarcwaldzkiej. Zrobione szaszłyki posypujemy ziołami prowansalskimi, odrobinę curry i pieprzem. Piec 20 min w 180°C.

Smacznego 😉

Podziel się tym przepisem z przyjaciółmi:

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on print

Zmień swoje ciało i życie w FIT body Club!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Zobacz również

Zapisz się do newslettera

Zapisz się, aby zawsze być ze mną w kontakcie i otrzymywać najnowsze informacje o nowościach i wszystkich działaniach w FIT body Club!

Ważne

Materiały na tej stronie mają charakter wyłącznie informacyjny i nie stanowią porady medycznej. Zawsze skonsultuj się z lekarzem przed rozpoczęciem jakiejkolwiek diety lub programu ćwiczeń.

Potrzebujesz pomocy?
  • Wszelkie pytania kieruj przez formularz kontaktowy

www.fitbodyclub.pl © 2019  Regulamin Polityka prywatności | Kontakt 

visa.svg
mastercard.svg
dotpay_logo_napisPL