Smaczna i prosta w wykonaniu tarta szpinakowo – brokułowa. Idealna alternatywa dla tradycyjnej pizzy. Spróbujcie sami.

Przepis:

  • boczek
  • 1 mała cebulka
  • ząbek czosnku
  • 1 kg szpinaku
  • brokuł
  • pieprz, sól himalajska
  • 4 jaja
  • opcjonalnie parmezan

Na patelni podsmażyć boczek, czosnek oraz pokrojoną cebulkę. Następnie dodajemy 1 kg szpinaku oraz ugotowany brokuł (w różyczkach) i całość smażymy.

Dodajemy 4 żółtka do szpinaku + pieprz i sól +parmezan(opcjonalnie).

W osobnej miseczce ubijamy białko i dodajemy do masy szpinakowo-brokułowej.

Wylewamy na foremkę i piec 20 min w 180°C

Podziel się tym przepisem z przyjaciółmi:

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on print

Zmień swoje ciało i życie w FIT body Club!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Zobacz również

Zapisz się do newslettera

Zapisz się, aby zawsze być ze mną w kontakcie i otrzymywać najnowsze informacje o nowościach i wszystkich działaniach w FIT body Club!

Ważne

Materiały na tej stronie mają charakter wyłącznie informacyjny i nie stanowią porady medycznej. Zawsze skonsultuj się z lekarzem przed rozpoczęciem jakiejkolwiek diety lub programu ćwiczeń.

Potrzebujesz pomocy?
  • Wszelkie pytania kieruj przez formularz kontaktowy

www.fitbodyclub.pl © 2019  Regulamin Polityka prywatności | Kontakt 

visa.svg
mastercard.svg
dotpay_logo_napisPL